Barbara Michiels

Adjunct-directeur en intern begeleider midden-/bovenbouw

Mijn naam is Barbara Michiels en ik werk sinds een aantal jaren met veel plezier op SWS Meeroevers. Binnen de school ben ik werkzaam als intern begeleider en adjunct-directeur.

Als intern begeleider bestaan mijn taken voornamelijk uit het coördineren van de zorg. Dit houdt onder andere in dat ik leerkrachten ondersteun in de begeleiding van leerlingen. We spreken over de resultaten en de sociaal-emotionele ontwikkeling en voeren gesprekken met ouders en kinderen die extra zorg nodig hebben. Dit doe ik samen met Jennie en Daniëlle.

Als adjunct-directeur ondersteun ik Harm. Zo voer ik bijvoorbeeld reflectiegesprekken met leerkrachten, sluit ik aan bij overleg en denk ik mee over de visie en het daarbij behorende beleid van onze school.

De combinatie van deze werkzaamheden past goed bij mij. Ik lever graag een bijdrage aan verschillende facetten binnen het onderwijs. Hierbij hou ik altijd het belang van kinderen op onze school voor ogen. Dat is waar we het voor doen.

Naast bovenstaande zit ik in de leerteams Visible Learning, Rekenen, Stages en VO. Wat we daar doen, is op deze website te lezen.

Welkom op de mooiste school van Groningen!

Wilt u mij contacten? b.michiels@vcog.nl

Naar het teamoverzicht