Ceren Şen

Logopedist

Mijn naam is Ceren Şen en ik ben sinds 2018 met veel plezier werkzaam als logopedist op de school. Tijdens mijn werk begeleid ik de kinderen met een logopedische hulpvraag en ben ik er voor de leerkrachten vanuit een adviserende rol. Ik heb regelmatig overleg met de intern begeleiders en andere disciplines.

In mijn werk vind ik het belangrijk om kinderen in hun kracht te zetten. Dit houdt in dat ik vanuit de mogelijkheden van een kind werk en bij hen aansluit daar waar mogelijk. Vanuit een veilige basis is het doorlopen van een leerproces veel effectiever en leuker. Het is dus een feestje om naar de praatjuf te mogen, dat is ook een titel die ik met trots draag,want zo noemen de kinderen mij.

Naast mijn werk als logopedist heb ik de opleiding tot Neurolinguïstisch Programmer en practitioner met succes afgerond. Deze opleiding heeft veel bijgedragen aan mijn persoonlijke groei. Ook heb ik scholingen gevolgd op het gebied van autismespectrumstoornissen, spraakontwikkelingsdyspraxie en Denkstimulerende gespreksmethodiek. In februari 2020 ben ik gestart met de pabo aan de Hanzehogeschool. De studie zal ik met mijn werk op SWS Meeroevers combineren.

Indien u vragen heeft over logopedie kunt u altijd de leerkracht van uw kind vragen naar de mogelijkheden. Ook mag u mij mailen naar c.sen@oetara.nl

Naar het teamoverzicht