Jelienke Rozema

Leerkracht eiland groep 3-4

Hoi! Mijn naam is Jelienke Rozema.

Na het behalen van mijn diploma voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en de Pabo-TOP ben ik in 2019 begonnen met het werken in het basisonderwijs. Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam op SWS Meeroevers. Ik ben werkzaam op eiland groep 3-4, van dinsdag t/m vrijdag.

De leeftijdsfase van de leerlingen op eiland groep 3-4 vind ik geweldig. De kinderen weten mij elke dag weer te verrassen met hun eerlijkheid, openheid en enthousiasme. Zo mooi om ze iets te mogen leren en daarna de blijdschap op het gezicht te zien wanneer het kwartje gevallen is. Hier haal ik veel plezier en voldoening uit! Ieder kind is uniek en leert op zijn/haar eigen manier. Soms met grote stappen, maar soms ook met kleine stappen. Het maakt niet uit hoe groot de stap is, elke stap geeft weer zelfvertrouwen. Hiervoor is wel uitdaging nodig. Iedereen heeft dit nodig, ook kinderen die hoogbegaafd zijn. Hoogbegaafdheid vind ik erg interessant en daarom neem ik deel aan het leerteam Hoogbegaafdheid.

Naast het leerteam hoogbegaafdheid ben ik sinds augustus 2021 ook lid van de Medezeggenschapsraad (MR). Ik vind het erg interessant om mee te denken over het beleid en de organisatie van de school. Het is mooi om samen te kijken naar wat het beste is voor 'onze kinderen'.

Naar het teamoverzicht