Thalissa Bos

Leerkracht eiland groep 1-2

Hoi! Mijn naam is Thalissa Bos. In 2022 heb ik mijn eindstage (LIO) bij eiland groep 1/2 op SWS Meeroevers gedaan en nu ben ik hier op de maandag, dinsdag en vrijdag werkzaam.  

Aan het begin van de PABO werd mij al snel duidelijk dat mijn voorkeur bij het jonge kind ligt. Hoe jonge kinderen leren spreekt mij erg aan. Daarom ben ik erg blij dat ik dit schooljaar nog meer mag leren over het jonge kind en mag bijdragen aan hun ontwikkeling. Een goede sfeer in de klas vind ik erg belangrijk! Elke leerling moet zich op zijn/haar plek voelen in de klas en als leerkracht heb je hier een grote rol in. Daarom zal ik proberen om een fijn pedagogisch leerklimaat te creëren, zodat leerlingen met plezier naar school gaan en de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.  

Naast het lesgeven maak ik deel uit van het leerteam Gepersonaliseerd leren. Met dit leerteam richten we ons op de individuele ontwikkeling van de leerlingen. We kijken naar de kindgesprekken, visible learning en talentontwikkeling. Ik vind het fijn om een deel uit te maken van dit leerteam, omdat ik het belangrijk vind om samen met de leerlingen in gesprek te gaan over de ontwikkeling en zijn of haar talenten te ontdekken.

Naar het teamoverzicht