Puzzelstuk van de stichting ALS voor SWS Meeroevers

26 maart 2024

Op vrijdagmorgen 22 maart kregen de leerlingen SWS Meeroevers van Auke van de Stichting ALS een puzzelstuk als cadeau voor het bijeen gespaarde bedrag van maar liefst 1500 euro. Dit geld is bijeengebracht door het houden van de Glow in the Dark Disco, vlak voor de voorjaarsvakantie.  Jesper, Joep en Linde hebben de cheque overhandigd en een praatje gehouden, wat natuurlijk heel knap is. Zij ontvingen in ruil een puzzelstuk dat in school wordt opgehangen. Als symbool voor de bijdrage in het grote onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte. Met de belofte dat de leerlingen van Meeroevers, als er een medicijn is gevonden tegen ALS, met alle andere puzzelstukken die in Nederland zijn uitgereikt, samen de puzzel gaan leggen. Alle leerlingen van de groepen 3 t/m 8 waren bij het overhandigen aanwezig. Daarbij hebben we natuurlijk ook de organisatoren van dit evenement , Frank, Tertia en Marlissa en alle vrijwilligers heel hartelijk bedankt.

Terug naar overzicht