Daniëlle Kroon

Leerkracht eiland groep 5-6

Mijn naam is Daniëlle Kroon. Ik ben vanaf 2012 leerkracht op SWS Meeroevers. Dit is dus vanaf de eerste dag dat SWS Meeroevers in Meerstad is gevestigd. Het mogen opzetten van een nieuwe school, met maar een paar collega’s is fantastisch! Maar ook een pittige en intensieve klus. Je ziet een school groeien tot dat wat het nu is. Een school om trots op te zijn, met fantastische kinderen en een groot en enthousiast team!

Dit schooljaar sta ik twee dagen op eiland groep 5-6. Dit zijn de woensdagen en de vrijdagen. Samen met juf Linda geef ik les in groep 5. Het is een cadeautje om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen, dit doe ik dan ook met veel plezier!

Naast het lesgeven op eiland groep 5-6, ben ik op de maandagochtenden en de dinsdagen werkzaam binnen de hele school als intern begeleider. Dit doe ik samen met Jennie en Barbara en samen coördineren wij de zorg binnen onze school. Wie heeft waar ondersteuning nodig en hoe kunnen wij ervoor zorgen dat dit goed verloopt. Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon op onze school en voer ik bijvoorbeeld gesprekken met kinderen, ouders en collega's. Of kijk ik mee in de klassen en probeer er dan samen met mijn collega's en/of ouders voor te zorgen dat kinderen zich veilig, gezien, gesteund en gehoord voelen. Samen lukt dit soms echt beter, dan alleen!

Naar het teamoverzicht