Gerard Riekwel

Leerkracht eiland groep 5-6

Ik ben Gerard. Ik ben woonachtig in Groningen en kom elke dag lekker op de fiets naar school toe. Zelf mag ik graag een potje voetballen of een andere sport uitproberen of gewoon lekker niks doen kan ik ook heel goed. Op deze prachtige school geef ik les binnen het eiland groep 5-6.

Ooit dacht ik dat ik graag architect wilde worden. Echter na het opdoen van ervaring op onder andere stages bij architectenbureaus en tekenbedrijven ben ik erachter gekomen dat dit toch niet voor mij was. Na het afronden van mijn studie bouwkunde heb ik toen besloten om het onderwijs in te gaan. Tot nu toe één van de beste keuzes in mijn leven, misschien wel de beste.

Waar ik in mijn onderwijs vooral voor sta is dat de sfeer in de klas goed moet zijn en dat alle leerlingen zich welkom en geliefd voelen. Met plezier naar school gaan komt het leren ook zeer ten goede ben ik van mening.

Binnen de school zit ik in het leerteam IKC en zit ik in de MR. Ik heb voor deze leerteams gekozen omdat ze aansluiten bij mijn interesses. Zoals je misschien al hebt kunnen lezen heb ik voor de Pabo de studie Bouwkunde gedaan, vandaar ook mijn interesse in de bouw van de nieuwe school en de keuze voor het leerteam IKC.

Naar het teamoverzicht