Linda van Dijken

Leerkracht eiland groep 5-6

Ik ben juf Linda. In 2004 heb ik mijn diploma behaald en ben ik direct begonnen als leerkracht in groep 1/2. Daarna heb ik veel ervaring opgedaan in combinatiegroepen, twee jaar 3-4-5 en zeven jaar 6-7-8 op een klein dorpsschooltje in Midden- Groningen. Na dertien jaar op kleine scholen te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Sinds 2019 ben ik werkzaam op SWS Meeroevers. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag. Samen met collega Danielle doen wij groep 5A op eiland groep 5-6. Ik ben heel trots om op SWS Meeroevers te werken met mijn collega’s, leerlingen en alle ouders. Waarbij voor iedereen het kind, onze leerling, centraal staat.

In 2014 heb ik een cursus gedaan voor meer- en hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs. Ik vind het belangrijk dat alle leerlingen binnen het onderwijs zo goed mogelijk onderwijs op hun niveau krijgen aangeboden.

Dit jaar is er ook een nieuw leerteam voor Portfolio. We zijn erg tevreden over de invulling, maar willen een zichtbaar doorgaande lijn creëren binnen de school. Het leerteam Portfolio gaat daar de komende jaren mee bezig. In het Portfolio staan onder andere foto's, werkstukken en de gespreksformulieren van de LOL gesprekken. 

Naar het teamoverzicht