Margrit Wobben

Leerkracht eiland groep 3-4

Hallo Allemaal

Ik ben Margrit Wobben. Ik sta al geruime tijd voor de klas. In de afgelopen jaren heb ik inmiddels aan alle groepen (en combinaties) lesgegeven. Mijn voorkeur ligt echter bij de middenbouw. De charme van deze groep ligt voor mij in de ontwikkeling die deze leeftijdsgroep doormaakt. Ik vind het erg leuk om een bijdrage te mogen leveren aan hun lees, schrijf, spelling en rekenontwikkelingen. De sprongen die ze in deze fase maken zijn vaak erg groot. Je ziet de kinderen (letterlijk) groeien. De omgang en de begeleiding van de kinderen in deze fase, zorgt ervoor dat ik iedere dag vrolijk en met veel plezier naar mijn werk ga.

Omdat ik het belangrijk vind om een goed beeld van kinderen te hebben (en mij zelf ook te ontwikkelen) heb ik nog een opleiding als taalcoördinator en als kindercoach gevolgd.

Naast het lesgeven ben ik ook actief op het ICT-gebied. Samen met een aantal collega’s zorg ik ervoor dat alle technische (ICT) zaken goed werken en er een onderwijskundige grondslag ligt voor wat we op ICT-gebied aanbieden.

Naar het teamoverzicht