Lisanne Hagedoorn

Leerkracht eiland groep 5-6

Mijn naam is Lisanne Hagedoorn.

Dit schooljaar ben ik afgestudeerd aan de pabo in Groningen. Na een aantal stages op scholen in Groningen en een buitenlandse stage op Curaçao heb ik veel ervaring opgedaan, maar nu begint het echte werk. Ik heb zin om aan de slag te gaan op SWS Meeroevers. Ik ben werkzaam op eiland 5/6, van maandag t/m vrijdag.

Een goede sfeer in de klas vind ik belangrijk. Plezier maken in de klas en samen leren! De kinderen krijgen veel verantwoordelijkheden en gaan zelfstandig aan de slag op het leerwerkplein. Kinderen leren meer van elkaar, ervaren meer autonomie en zijn meer eigenaar van hun eigen leerproces. Er worden vaardigheden zoals samenwerken, ict gebruiken en presenteren van de kinderen verwacht.

Naast het lesgeven neem ik deel aan het leerteam Gepersonaliseerd leren. Dit leerteam richt zich op de individuele ontwikkeling van de leerlingen. Er wordt gekeken naar de kind gesprekken, visible learning en de talentontwikkeling. Ik vind het belangrijk om met het kind in gesprek te gaan over de ontwikkeling en zijn of haar talenten te ontdekken.

Naar het teamoverzicht