Peter

Conciƫrge

Hallo, Ik ben Peter. Ik ben samen met Harm (vorige directeur) begonnen op de scholen in Overschild, Froombosch en Slochteren. In 2012 zijn we samen verhuisd naar de school in Meerstad. Wat doe ik zoal? Ik ben altijd vroeg aanwezig om de school te openen en alles voor te bereiden voordat de leerkrachten en kinderen de school binnenkomen. Daarnaast ga ik ook regelmatig (in de avond/weekend/vakanties) naar school wanneer er een storing is, het alarm afgaat, of wanneer er een interne verhuizing moet worden geregeld.

Ik houd me verder bezig met voorraadbeheer en voer ook reparaties uit aan fietsen en andere materialen. Op dinsdag en woensdag begeleid ik de kinderen en leerkrachten op de fiets naar de gymzaal in Engelbert. Ik sta ook iedere schooldag bij de weg om de ouders en leerlingen veilig naar school te begeleiden.

Boterham vergeten? Ook dat is geen probleem, de kinderen kunnen altijd bij mij terecht voor een gezonde gesmeerde boterham en iets te drinken. In mijn vrije tijd ga ik graag met Christina winkelen (over de grens) en genieten we van ons huisje en de katten in Sappemeer.

Groetjes,

Peter 

Naar het teamoverzicht