Peter en Christina

Conciƫrge

Hallo, wij zijn Peter en Christina. Ik (Peter) ben samen met Harm begonnen op de scholen in Overschild, Froombosch en Slochteren. In 2012 zijn we samen verhuisd naar de school in Meerstad. Christina is er later bijgekomen als vrijwilligster. Wat doen wij zoal? We zijn altijd vroeg aanwezig om de school te openen en alles voor te bereiden voordat de leerkrachten en kinderen de school binnenkomen. Daarnaast gaan we regelmatig (ook in de avond/weekend/vakanties) naar school wanneer er een storing is, het alarm afgaat, of wanneer er een interne verhuizing moet worden geregeld.

We houden ons verder bezig met voorraadbeheer en voeren ook reparaties uit aan fietsen en andere materialen. Op dinsdag  en woensdag begeleiden wij de kinderen en leerkrachten op de fiets naar de gymzaal in Engelbert. We staan ook iedere schooldag bij de weg om de ouders en leerlingen veilig naar school te begeleiden.

Christina houdt zich daarnaast in tijden van toetsen bezig met al het kopieer en lamineer werk!

Boterham vergeten? Ook dat is geen probleem, de kinderen kunnen altijd bij ons terecht voor een gezonde gesmeerde boterham en iets te drinken. In onze vrije tijd gaan we graag winkelen (over de grens) en genieten we van ons huisje en de katten in Sappemeer.

Groetjes,

Peter & Christina

Naar het teamoverzicht